sunshiiiiiine =D

solsolsolsolsol =D riktigt härligt väder med mycket solning idag. jag passade på att steka lite extra eftersom jag inte hade några andra planer. lite brunare. lite mer sommar. och nu är det snart grillning med familjen. jag älskar verkligen grillad mat, yammie!!! nu är det bara sommarlovet som saknas. sen är jag helt och hållet nöjd! h6 ikväll blir det robinsson och film. mysmys.


 

sommarjobb!

fick nyss ett glädjande telefonsamtal ifrån siemens, jag har fått sommarjobb :D:D jag ska vara på fastighetsavdelning i 4 veckor, v.25 - v.28!!! PENGAR PENGAR PENGAR. så nu blev det precis att tacka nej till det på kommunen, för jag fick ju nämligen där också!  jag hoppas bara att det kommer bli bra och att folket där är snälla och så mot mig (a) hihihihi. men det tror jag nog. nej men tillbaka till samhällen nu =O egentligen orkar jag inte men jag måste. puss


no time left..

broken-hearted girl - beyoncé, riktigt bra och skön att lyssna på. om och om igen.
skolan idag är som alla andra tisdagar, massor lektioner och knappt några raster.
nu är vi alla värda en studiedag :D riktigt skönt att få sova lite extra mitt i veckan lixom.
okej? jag vet att mina inlägg bli korta nu för tiden men jag har helt enkelt inte så mycket att skriva om.
nu ska jag nog kolla om det finns nån bra film att kolla på, pusspuss


Takin' Back My Love

jag är så trött på allt i skolan för tillfället =O man har ingen fritid kvar, bara massa plugg plugg plugg..men idag fick det iofs bli en rätt lugn dag, kom nyss hem från medley där jag gymmade med jossan&manda. igår var jag på marielles, emilias och carolines 18-års fest. det var riktigt kul, så tack för festen tjejer! :) ikväll blir det chill. grilla, robinsson och film. puss


kolmården

blev en heldag på kolmården, mycket sol och lite pauser.
kåta schimpanser och fluffiga, gulliga tigrar.
ja det har vi fått uppleva idag, det är inte varje dag lixom!
nu får bilderna tala för sig själv, jag är trött! hejs.









sista dagen.

usch, nu är det redan sista dagen på lovet! det har gått så otroligt fort, men det har varit ett bra lov med mycket vila. Men även lite fest o umgänge. dessutom har vädret varit riktigt skönt, klarblå himmel och ca.20 grader i solen :) sitter här och pluggar in i det sista, men dock behöver inte samhällen vara 100% klart nu innan, vi får en lektion till tror jag :P men skönt om man har det klart nu ändå! iaf, min helg har bestätt av påskmat med släkten, grillning, solning, plugg, film mm. så jag kan ju inte säga att den inte varit bra! och det är riktigt skönt att skolan börjar lite lugnt, redan tisdag imorgon, sen på onsdag ska ns2a + ns2a till kolmården och studera djuren =) det ska bli riktigt roligt faktist. sen är det ju bara 2 dagar kvar till helgen! jag ska nog fortsätta plugga lite nu, puss


grillkväll hos fredrik,



















tack för en rolig kväll tjejer, =)

sooool.

hittills har min dag bestått av solning och uppbyggning av studsmatta :)
så nu är jag putteputtelite brunare och glad!
ska även på grillfest ikväll , skooooj! :D hoppas i på iaf,
skriver kanske sen innan jag åker annars blir det imorgon, puss


chill.

har varit en riktigt skön dag med promenader och filmer =)
jag lagade även mat till familjen, det tyckte jag var duktigt gjort!
jag fyller år om exakt 29 dagar :D:D:D:D:D WIIIIIHUUUU!!!!!!
sen blir det grillfest imorgon, så det blir nog jättekul! puss

nu vill jag att sommaren ska komma, :D<3 massa sol.

ba ba ba ba...

jag är väldigt dålig på att uppdatera. men det beror på att jag inte varit så skrivsugen och då jag väl varit hemma har jag varit trött, :P nu kan jag ju passa på o berätta vad jag gjort.

lördag&söndag gjorde jag nog inget speciellt, inte vad jag minns iaf, =) hihihi! sen i måndags så åkte jag till stan med karin, men hade dock knappt några pengar kvar så det blev bara en t-shirt o lite smink. senare gick karin & jag hem till mig i det fina vårvädret och snacka lite och kollade i gamla skolkataloger :P hahaha, fyfan vad man kan skratta åt allt och alla. och så många minnen som dyker upp!
igår åkte jag till manda och hade mys i solen hela dagen, :P satt och snackade med hennes syster och hennes kompisar, men det va trevligt! ett plus var ju att vi gick och köpte glassar :) hur gott är inte det? mums. och idag vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på, om inget dyker upp tänker jag nog plugga lite :| bläääää, på ett lov ska man ju fan inte plugga =O men dock har jag ett historia arbete som ska bli klart OCH ett samhällsarbete!!!!!! waaaaaaaaaah, hejdå

bilder från 3/4






påsklov! :D

så otroligt skönt att det äntligen är påsklov! =) det ska bli riktigt skönt att inte behöva gå upp tidigt. bara ta dagen som den kommer o göra det man känner för!
ikväll ska jag även på bio med mamma, män som hatar kvinnor.
hoppas den är så bra man har hört att den ska vara =) men det tror jag!
iaf, festen i fredags blev skapligt bra, iaf hemma hos karro.
det blev mycket skratt och snack där. själva skolfesten va dock inte så kul,
lite folk och väldigt mycket otagg :| hoppas på bättre nästa gång, :P
kommer in bilder så fort karolina har skickat dom!
förövrigt så fyller karolina 18 år idag! :D:D:D:D  grattis sötnos <3
(1 månad och 3 dagar kvar tills jag fyller 18, hihi) puss

FEST

ska snart åka iväg till julia för att fixa mig inför fest och skolfest ikväll =)
men jag skriver nån annan dag sen om hur kvällen blev, puss



karolina, julia och jag innan en skolfest för ett tag sen :P


äntligen vår.

wiiiiiiihu, nu är äntligen våren här på rikigt! :P har varit klarblå himmel flera dagar så då måste det väl räknas som att våran är här? :) hihi.kom precis hem från skolan, väldigt slapp dag med endast idrott och samhäll. hade livräddning på idrotten, det va inte alls komplicerat men det är ju kul att bada iaf =D och tur är väl det! ikväll ska jag och lite annat folk tillbaka till skolan på ett informationsmöte om endel yrken. så jag hoppas det inte blir allt för långtråkigt för jag är ganska trött redan nu.

nu ska jag nog gå ut och sätta mig i solen med en bra bok :P man måste ju passa på sålänge solen är framme. ha en bra dag alla, puss.


RSS 2.0