Juldagen

Så var det dags att börja tagga till fest. Första ska vi vara ett par tjejer hos veronica för att sedan dra oss bort mot storängen till Victorias 18års fest och sen avsluta kvällen på hotellet! :D Jag är förengångs skull väldigt taggad för fest. Brukar aldrig hinna bli det nuför tiden så det passar bra nu på juldagen tycker jag.

Igår var det julafton och det var en riktigt mysig sådan. Jag fick väldigt fina julklappar, bl.a. ett stativ, en sminkning på Makeup store, presentkort, pengar, en kokbok mm och under resten av kvällen spelade vi barn Super Mario Wii. Det är superskoj men för mig var det lite svårt. =/ men men...Nu ska jag börja sminka mig. PUSS


dagen före julafton

Förlåt men jag har ingen blogglust alls. Därav väldigt dålig uppdatering, men jag har tänkt försöka få ihop ett litet inlägg nu iallafall.

Det har varit ruggigt kallt ute nu de första dagarna på lovet så jag har mest varit inne och julpyntat och umgåtts med familjen. Men det tråkiga är att jag inte har någon julkänsla alls, även fast det är alldeles vitt ute. Så som en riktigt jul ska vara? eller? Jag hoppas att resten av er har julkänsla och får en riktigt mysig julafton imorgon. Nu känner jag att det här inlägget var riktigt onödigt så slutar här, GOD JUL PÅ ER!


hit me baby one more time

Nu börjar det närma sig föreställning! Imorgon kväll så smäller det, vi ska visa upp revyn första gången. Lite små nervös börjar jag faktist bli, men nu har jag stått framför spegeln och övat hela kvällen så jag hoppas det sitter tills imorgon och fredag :D Wish me luck... Som tur är så ska vi köra igenom allt ett par gånger till imorgon och det känns bra! PUSS


LUCIA

Så himla mysigt! Jag gillar verkligen lucia, fina sånger och tända ljus. Hela julen är en härlig tid som man bara njuter av och man vet att julafton närmar sig. Pepparkakshus bakas och derkoreras, det tredje ljuset får tändas och julsångerna börjar spelas om och om igen.
Det sorgliga är att jag inte har sett något luciatåg alls idag för imorse ville jag sova ut lite då jag skulle vara i skolan hela dagen och träna på revyn. Tänker nog försöka hinna med att se reprisen på tv snart! :)



Jag dekorerade precis pepparkakor jag bakade i fredags, vad tycks? :)


JULREVY

Åkte till skolan vid 10 imorse för revyträning hela dagen. Jag tycker det gick otroligt bra och det blir nog en grym föreställning nästa vecka! :D Imorgon är det dags igen, 10.00 vid skolan och träna hela dagen. Måste dock hem och träna på IR också. Inte ens börjat träna på riktigt och provet är på tisdag:O

Iallafall, ikväll ska jag vara hundvakt åt peppe för mamma och pappa ska iväg på luciabal. "Vad är väl inte en bal på slottet?" Karin,Fredrik och Jesper kommer nog och gör mig sällskap med lite film o chill :) det ser vi fram emot, puss


mamma och pappa innan de åkte på balen (Y)


THE BIG CITY

Kom nästan nyss innanför dörren efter en fruktansvärt härlig hemresa från huvudstaden. Hela vägen var det skönsång på hög nivå som gällde! Vi tog i från topp till tå så nu känns min hals inte riktigt bra men det är nog bättre imorgon.

Man hinner med mycket på en dag. Vi besöka utrikespolitiska institutet, riksdagen och hann även 3 timmars shopping på stan. Julklapparna är i stor sett färdighandlade och julstressen blev lite mindre nu efteråt, det känns skitbra! 

Imorgon ska vi se bergskas luciatåg kl 8.00. Jag tycker det är så himla mysigt att sitta där i aulan med släckta lysen och få ännu lite mer julstämning! :D


MONDAY

Mycket händelserik helg - måns zelmerlöv, födelsedagsfest, idol, filmmys, fikakalas, derivata-plugg!  

Idag - lång skoldag, matte c kan gå o dö! Prov imorgon.....



vad är en jul utan en chokladkalender?


de geer

Nu åker snart mamma och jag iväg för att hämta upp Rosie och Johanna för att åka in till norrköping, julshow på g! Måns Zelmerlöv, Shirley Clamp, Sonja Aldén och Sanna Nielsen rättare sagt.... :D Ha en bra kväll så hörs vi, puss

DECEMBER

Tog sprutan mot svininfluensan igår och under natten blev jag sjuk, feber och huvudvärk som aldrig vill bli bättre. Har sovit nästan hela dagen men ändå har jag sprängande huvudvärk än, men som tröst bakade jag chokladkakor nyss som jag nu sitter och mumsar i mig.
Jag har nämligen bestämt mig för att bli frisk till imorgon då alla treor på skolan ska åka till Älvsjö i Stockholm på saco-mässa. Kanske inte den roligaste grejen men skönt att få åka iväg och förhoppningsvis få en kul dag. 
Nu börjar huvudet dunka så jag ska bege mig till sängen för ännu en tupplur. Ha det bra, puss!


andra december och kylan har kommit....


RSS 2.0